De 3 pakketten van B-ITprice.com op een rij

De 3 pakketten

van B-ITprice.com

op een rij

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITprice.com helpt je om op snelle wijze een passende IT-oplossing te vinden om jouw organisatie digitaal te transformeren. Volgens de principes van B-ITprice is ons advies eerlijk, transparant, professioneel en betrouwbaar, gericht op de lange termijn. Door jarenlange ervaring in de non-profit sector denken we mee voor jouw bedrijf zonder winstoogmerk.

B-ITprice.com Basis: Gratis de beste aanbiedingen op een rij
B-ITprice.com Plus: Kort, bondig maar persoonlijk advies van B-ITprice.com bespaart je tijd
B-ITprice.com Expert: Complexe klussen laat je over aan de consultant van B-ITprice.com
B-ITprice.com basis

Welke leverancier biedt de beste oplossing om jouw organisatie optimaal te ondersteunen bij de digitale transformatie en waar vind ik deze? De ondoorzichtige jungle van ICT-leveranciers helpt je daar niet bij.

1. B-ITprice.com Basis

Vraag gratis offertes aan bij ICT leveranciers voor ICT-oplossingen en het wordt een stuk eenvoudiger! Al binnen een paar dagen de beste aanbiedingen op een rij! Proberen dus, want het kost je niets!

Stap 1. Vraag vrijblijvende ICT offertes voor ICT, 100% gratis!
Stap 2. Ontvang offertes van gerenommeerde ICT-leveranciers
Stap 3. Vergelijk de offertes en kies de leverancier waar jij zaken mee wilt doen

Door het gebruik van onze business-portal bied B-ITprice.com:

 • de zekerheid van de juiste oplossing
 • de vrijheid om te kunnen kiezen welke oplossing het beste past
 • de scherpste, concurrerende prijs
 • veel tijdsbesparing

Vraag nu een gratis offertes aan voor jouw ICT probleem.

2. B-ITprice.com plus

Op zoek naar nieuwe ICT producten, maar vind je het lastig te bepalen welke oplossing je nodig hebt en welke oplossing het beste past bij jouw vraag?

B-ITprice.com Plus biedt jou de mogelijkheid om samen met mij op een korte en doeltreffende wijze, de juiste offerteaanvraag te definiëren. Nadat verschillende leveranciers hun offerte hebben aangeboden zal ik jou op dezelfde wijze de best passende offerte adviseren.

Stap 1. Stuur een vrijblijvende offerte aanvraag en betaal éénmalig €79 voor mijn begeleiding.
Stap 2. Overleg met mij over de exacte wensen voor jouw oplossing
Stap 3. Ontvang offertes van gerenommeerde ICT-leveranciers
Stap 4. Ervaar de zekerheid door mijn professionele ICT-advies bij jouw inkoop
Stap 5. Kiest de ICT-leverancier waar jij zaken mee wilt doen

Als je kiest voor B-ITprice, dan krijg je als bedrijf:

 • de zekerheid van de juiste oplossing omdat ik je help de juiste IT – aanvraag te bepalen
 • de vrijheid om te kunnen kiezen uit de oplossing en leverancier die het beste bij jouw non-profit organisatie past
 • transparant, betrouwbaar en eerlijk advies
 • de scherpste, concurrerende prijs
 • veel tijdsbesparing

Kosten: €79 (ex. BTW)
Facturatie vindt direct na de aanvraag plaats. Je aanvraag wordt in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is.

Vraag nu een gratis offertes aan voor het meest passende ICT advies.

3. B-ITprice.com expert

Ik bespaar jouw organisatie tijd en kennis bij het selecteren van de juist ICT-leverancier voor de digitale transformatie van jouw bedrijf.

Het kan behoorlijk lastig zijn om een ICT-selectietraject uit te voeren. Vaak mis je net de cruciale kennis en ervaring. Hierdoor kunnen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Het selecteren en onderhandelen is mijn dagelijks werk waardoor alles kraakhelder wordt begeleid. Je kunt er daarom van op aan dat de investering in deze expertise dubbel en dwars wordt terugverdiend.

In vier stappen selecteer ik voor je de beste leverancier tegen de beste prijs en voorwaarden:

Stap 1: inventarisatie

Samen achterhalen we de cruciale werkprocessen binnen het bedrijf.
Welke processen moeten we automatiseren? En welke bestaande processen kunnen we optimaliseren? Jij kent deze werkprocessen natuurlijk als geen ander en kunt deze als beste beschrijven.

Stap 2: potentiële leveranciers selecteren

Als we de vraag helder hebben, dan selecteer ik potentiële leveranciers. Je kunt erop vertrouwen dat ik de beste leveranciers selecteren die jouw onderneming een optimale functionele ICT-oplossing kan aanbieden. Waarom? Omdat ik, dankzij onze jarenlange ervaring en onze actuele ICT-kennis, een groot netwerk heb van professionele leveranciers. Al deze partijen zijn geselecteerd op basis van geleverde kwaliteit en de unieke marktpropositie.

Stap 3: bewaker van het selectieproces

Op basis van de ontvangen offertes bepaal ik welke leveranciers het meest in aanmerking komen om een serieuze kandidaat te worden. Ik beheer dit ICT selectieproces namens jouw organisatie en onderneem hierin de juiste stappen. Ik vind het belangrijk dat ook dit selectieproces transparant blijft. Zo kun je met een gerust hart de juiste beslissing nemen.

Stap 4: contractonderhandeling

Heb je een leverancier gekozen? Dan voer ik namens jou de contractonderhandeling. Je kunt erop vertrouwen dat de prijs die ik overeenkom, ook de prijs is die uiteindelijk terugkomt op de factuur. Dus geen wazige minimum en maximum marges. Want als non-profit bedrijf wil je niet voor onverwachtse of verborgen kosten komen te staan. Daarnaast bespreken we samen met de nieuwe leverancier natuurlijk ook vele andere voorwaarden om te komen tot een professionele werkrelatie. Door mijn jarenlange ervaring in ICT selectieprocessen ken ik de valkuilen, en ook de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met mij als ICT consultant van B-ITprice.com.

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha