ICT Advies door B-ITprice.com

ICT Advies door

B-ITprice.com

Op zoek naar onafhankelijk ICT – advies?

Voor onafhankelijk en betrouwbaar ICT-advies ben je bij B-ITprice.com aan het juiste adres. Ik bied onafhankelijk en transparant ICT advies voor iedereen! Door mijn jarenlange ervaring in de non-profit sector kan ik op professionele wijze ICT advies geven aan bedrijven zonder winstoogmerk.

Als ICT consultant heb ik nauw contact met diverse ICT bedrijven. Denk hierbij aan ICT leveranciers en ICT dienstverleners. Mijn kantoor is gevestigd in de plaats Bodegraven (Zuid Holland).

Mijn netwerk van ICT leveranciers en ICT klanten is het meest geconcentreerd in de provincie Zuid Holland. Hieronder een overzicht van de plaatsen waar ons netwerk het meest geconcentreerd is.

  • ICT advies Gouda
  • ICT advies Bodegraven Reeuwijk
  • ICT advies Alphen aan den Rijn
  • ICT advies Woerden

Naast deze plaatsen bied ik natuurlijk ICT advies aan in geheel Nederland en België.

B-ITPRICE.COM BASIS

B-ITprice.com Basis: Gratis de beste aanbiedingen op een rij.

Welke ICT leverancier biedt de beste oplossing om jouw organisatie optimaal te ondersteunen bij de digitale transformatie en waar vind ik deze?

Stap 1. Vraag een vrijblijvende ICT offerte aan, 100% gratis!
Stap 2. Ontvang binnen een paar dagen ICT-offertes van gerenommeerde ICT-leveranciers
Stap 3. Vergelijk de ICT offertes en kies zelf de ICT-leverancier waar jij zaken mee wilt doen

B-ITPRICE.COM PLUS

B-ITprice.com Plus: Persoonlijk advies van onze ICT consultant bespaart je tijd.

Op zoek naar nieuwe ICT producten, maar vind je het lastig te bepalen welke oplossing je nodig hebt en welke oplossing het beste past bij jouw vraag?

B-ITprice.com Plus biedt jou de mogelijkheid om samen met onze ICT consultant op een korte en doeltreffende wijze, de juiste offerteaanvraag te definiëren. Nadat verschillende leveranciers hun offerte hebben aangeboden zal onze ICT Consultant jou op dezelfde wijze de best passende offerte adviseren

B-ITPRICE.COM EXPERT

B-ITprice.com Expert: Complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com.

De ICT-consultant van B-ITprice.com bespaart jouw organisatie tijd en kennis bij het selecteren van de juist ICT-leverancier voor jouw digitale transformatie. Het kan behoorlijk lastig zijn om een ICT-selectietraject uit te voeren. Vaak mis je net de cruciale kennis en ervaring. Hierdoor kunnen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Het selecteren en onderhandelen van ICT leveranciers is mijn dagelijks werk waardoor alles kraakhelder wordt begeleid. Je kunt er daarom van op aan dat de investering in deze expertise dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha