ICT leveranciers

ICT

Leveranciers

Overzicht ICT leveranciers Zuid-Holland

Op zoek naar een goede en betrouwbare ICT leverancier? Hoe vind je tussen al die ICT leveranciers de juiste? B-Itprice.com helpt jou bij het vinden van de juiste ICT leverancier of ICT dienstverlener. Ik kan je op diverse manieren van dienst zijn.

Allereerst door overzichten met ICT leveranciers die hieronder staan. Ik heb deze overzicht gemaakt op basis van de kennis die ik heb van de markt. Het is namelijk altijd slim om meerdere leveranciers te vragen een voorstel te maken voor de oplossing die zij denken dat jij nodig hebt. De overzichten hieronder stellen jou in staat om zelf te kijken wat voor leveranciers er bij jouw in de buurt zitten en zelf offertes aan te vragen.

Vooralsnog zijn dit overzichten met ICT leveranciers in de provincie Zuid Holland, maar ik kan deze overzichten op verzoek ook voor andere regio’s maken. Klik op één van de onderstaande links voor een overzicht van de ICT leveranciers in de betreffende gemeente\regio.

ICT leveranciers Gouda
ICT leveranciers Bodegraven Reeuwijk
ICT leveranciers Alphen aan den Rijn
ICT leveranciers Woerden

Een andere manier om diverse ICT leveranciers met elkaar te vergelijk is door gebruik te maken van de B-ITprice.com. Ik bied ICT advies voor iedereen, onder andere voor de non-profit sector.

Je kunt hier een gratis aanvraag doen voor ICT leveranciers. Stel je bent op zoek naar één of meerdere printers, dan kun je hiervoor een gratis aanvraag plaatsen. Eventueel stel ik een aantal aanvullende vragen. Op basis van deze gegeven informatie zal ik uit een selectie van passende ICT leveranciers vragen een offerte uitbrengen voor de printers waarvan zij denken dat die nodig zijn binnen jouw organisatie. En jij kunt vervolgens kiezen voor de juiste ICT leverancier. En dat helemaal gratis.

Tegen vergoeding is het ook mogelijk om advies te krijgen van ons over de gedane aanvraag en de te kiezen oplossing (zie pakket 2). Mocht dit advies niet afdoende zijn dan is het ook altijd nog mogelijk om mij als ICT consultant in de arm te nemen (zie pakket 3).

B-ITprice.com ICT advies voor iedereen!

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan