ICT leveranciers

ICT

Leveranciers

Overzicht ICT leveranciers Zuid-Holland

Op zoek naar een goede en betrouwbare ICT leverancier? Hoe vind je tussen al die ICT leveranciers de juiste? B-Itprice.com helpt jou bij het vinden van de juiste ICT leverancier of ICT dienstverlener. Ik kan je op diverse manieren van dienst zijn.

Allereerst door overzichten met ICT leveranciers die hieronder staan. Ik heb deze overzicht gemaakt op basis van de kennis die ik heb van de markt. Het is namelijk altijd slim om meerdere leveranciers te vragen een voorstel te maken voor de oplossing die zij denken dat jij nodig hebt. De overzichten hieronder stellen jou in staat om zelf te kijken wat voor leveranciers er bij jouw in de buurt zitten en zelf offertes aan te vragen.

Vooralsnog zijn dit overzichten met ICT leveranciers in de provincie Zuid Holland, maar ik kan deze overzichten op verzoek ook voor andere regio’s maken. Klik op één van de onderstaande links voor een overzicht van de ICT leveranciers in de betreffende gemeente\regio.

ICT leveranciers Gouda
ICT leveranciers Bodegraven Reeuwijk
ICT leveranciers Alphen aan den Rijn
ICT leveranciers Woerden

Een andere manier om diverse ICT leveranciers met elkaar te vergelijk is door gebruik te maken van de B-ITprice.com. Ik bied ICT advies voor iedereen, onder andere voor de non-profit sector.

Je kunt hier een gratis aanvraag doen voor ICT leveranciers. Stel je bent op zoek naar één of meerdere printers, dan kun je hiervoor een gratis aanvraag plaatsen. Eventueel stel ik een aantal aanvullende vragen. Op basis van deze gegeven informatie zal ik uit een selectie van passende ICT leveranciers vragen een offerte uitbrengen voor de printers waarvan zij denken dat die nodig zijn binnen jouw organisatie. En jij kunt vervolgens kiezen voor de juiste ICT leverancier. En dat helemaal gratis.

Tegen vergoeding is het ook mogelijk om advies te krijgen van ons over de gedane aanvraag en de te kiezen oplossing (zie pakket 2). Mocht dit advies niet afdoende zijn dan is het ook altijd nog mogelijk om mij als ICT consultant in de arm te nemen (zie pakket 3).

B-ITprice.com ICT advies voor iedereen!

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha