ICT dienstverleners

ICT

Dienstverleners

Overzicht ICT dienstverleners Zuid-Holland

Welke ICT dienstverlener is betrouwbaar? Welke ICT dienstverlener levert die ICT producten waar jij naar op zoek bent voor jouw organisatie? B-ITprice.com ondersteunt je graag bij de zoektocht naar een goede en juiste ICT dienstverlener. Op verschillende manieren kunnen we je hierin begeleiden.

Overzicht ICT dienstverleners Zuid Holland

Maak gratis gebruik van ons overzicht met ICT dienstverleners in jouw omgeving en vraag zelf offertes aan. Klik op jouw regio en maak een keuze uit een uitgebreide lijst van ICT dienstverleners. Vervolgens kun je zelf direct bij deze ICT dienstverlener in jouw omgeving een voorstel voor een oplossing van jouw ICT probleem aanvragen. Wij raden aan om bij meerdere leveranciers een voorstel voor de ICT oplossing aan te vragen. Ben je op zoek naar ICT leveranciers buiten de provincie Zuid-Holland? Neem gerust contact met ons op, dan stellen wij een overzicht voor je samen in een andere regio.

ICT dienstverleners Gouda
ICT dienstverleners Bodegraven Reeuwijk
ICT dienstverleners Alphen aan den Rijn
ICT dienstverleners Woerden

ICT advies door B-ITprice

B-ITprice.com biedt tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise en ervaring van B-ITprice. Tegen vergoeding helpen wij je bij de keuze voor de juiste ICT dienstverlener op basis van de voorstellen en offertes die je hebt ontvangen.
Daarnaast is het ook mogelijk om met behulp van een consultant van B-ITprice.com het ICT probleem in kaart te brengen en de juiste ICT dienstverleners hiervoor op te zoeken.

B-ITprice.com ICT advies voor iedereen!

Vraag gratis ICT advies aan!

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha