ICT-consultancy

ICT-consultancy

Wat is ICT-consultancy door B-ITprice.com?

Als ICT consultant adviseer ik jouw organisatie bij het implementeren van informatie- en communicatie technologie (ICT) binnen jouw organisatie.
Dit kan enerzijds door een selectie te maken uit ICT leveranciers met passende ICT oplossingen. Als ICT consultant ken ik de ins en outs en voorzie je graag van onafhankelijk advies in het beoordelen van de ICT offertes. Op deze manier ben je in staat om de meest passende ICT oplossing te selecteren voor jouw bedrijf.

Ook bij complexe ICT projecten binnen de organisatie denk ik graag met je mee. Ik bepaal samen met jou wat je bedrijf nodig heeft, selecteer en onderhandel zodat je uiteindelijk de beste ICT functionaliteit geleverd krijgt voor de meest scherpe prijs.

ICT consultancy van B-ITprice staat voor:

  • transparant, eerlijk en betrouwbaar ICT-advies
  • professioneel ICT-advies door jarenlange ervaring
  • onafhankelijk ICT advies door samenwerking met verschillende ICT leveranciers
  • scherpste, concurrerende prijs (gericht op de bedrijven zonder winstoogmerk)

B-ITprice.com biedt ICT consultancy in 3 pakketten:

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan