ICT Advies door B-ITprice.com

ICT Advies door

B-ITprice.com

Op zoek naar onafhankelijk ICT – advies?

Voor onafhankelijk en betrouwbaar ICT-advies ben je bij B-ITprice.com aan het juiste adres. Ik bied onafhankelijk en transparant ICT advies voor iedereen! Door mijn jarenlange ervaring in de non-profit sector kan ik op professionele wijze ICT advies geven aan bedrijven zonder winstoogmerk.

Als ICT consultant heb ik nauw contact met diverse ICT bedrijven. Denk hierbij aan ICT leveranciers en ICT dienstverleners. Mijn kantoor is gevestigd in de plaats Bodegraven (Zuid Holland).

Mijn netwerk van ICT leveranciers en ICT klanten is het meest geconcentreerd in de provincie Zuid Holland. Hieronder een overzicht van de plaatsen waar ons netwerk het meest geconcentreerd is.

  • ICT advies Gouda
  • ICT advies Bodegraven Reeuwijk
  • ICT advies Alphen aan den Rijn
  • ICT advies Woerden

Naast deze plaatsen bied ik natuurlijk ICT advies aan in geheel Nederland en België.

B-ITPRICE.COM BASIS

B-ITprice.com Basis: Gratis de beste aanbiedingen op een rij.

Welke ICT leverancier biedt de beste oplossing om jouw organisatie optimaal te ondersteunen bij de digitale transformatie en waar vind ik deze?

Stap 1. Vraag een vrijblijvende ICT offerte aan, 100% gratis!
Stap 2. Ontvang binnen een paar dagen ICT-offertes van gerenommeerde ICT-leveranciers
Stap 3. Vergelijk de ICT offertes en kies zelf de ICT-leverancier waar jij zaken mee wilt doen

B-ITPRICE.COM PLUS

B-ITprice.com Plus: Persoonlijk advies van onze ICT consultant bespaart je tijd.

Op zoek naar nieuwe ICT producten, maar vind je het lastig te bepalen welke oplossing je nodig hebt en welke oplossing het beste past bij jouw vraag?

B-ITprice.com Plus biedt jou de mogelijkheid om samen met onze ICT consultant op een korte en doeltreffende wijze, de juiste offerteaanvraag te definiëren. Nadat verschillende leveranciers hun offerte hebben aangeboden zal onze ICT Consultant jou op dezelfde wijze de best passende offerte adviseren

B-ITPRICE.COM EXPERT

B-ITprice.com Expert: Complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com.

De ICT-consultant van B-ITprice.com bespaart jouw organisatie tijd en kennis bij het selecteren van de juist ICT-leverancier voor jouw digitale transformatie. Het kan behoorlijk lastig zijn om een ICT-selectietraject uit te voeren. Vaak mis je net de cruciale kennis en ervaring. Hierdoor kunnen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Het selecteren en onderhandelen van ICT leveranciers is mijn dagelijks werk waardoor alles kraakhelder wordt begeleid. Je kunt er daarom van op aan dat de investering in deze expertise dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan