Werkwijze B-ITprice.com

Werkwijze

B-ITprice.com

Wat biedt B-ITprice.com?

ICT advies van B-ITprice staat voor:

 • transparant, eerlijk en betrouwbaar
 • professioneel door jarenlange ervaring
 • onafhankelijk door samenwerking met verschillende ICT leveranciers
 • scherpste, concurrerende prijs (gericht op de bedrijven zonder winstoogmerk)

Wat houdt dit ICT advies in?

Simpel gezegd:

 1. Ik ga op zoek naar de meest passende ICT oplossing of leverancier die de juiste functionaliteit tegen de scherpste prijs kan leveren.
  Of je nu op zoek bent naar een nieuwe printer of dat je over moet gaan op een heel nieuw ICT systeem.
 2. Ik selecteer en onderhandel voor jou.
  S
  electeren en onderhandelen met ICT leveranciers is mijn dagelijkse werk.
 3. Ik communiceer steeds open en duidelijk.
  Ik vind het belangrijk dat je als bedrijf ook begrijpt waar je voor kiest en geen verrassingen aan het eind aantreft, daarom leg ik alles kraakhelder uit.

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha