Vrijblijvend ICT – advies

Vrijblijvend ICT – advies

Vraag nu vrijblijvend ICT – advies aan

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  ICT advies van B-ITprice.com

  • onafhankelijk

  • betrouwbaar

  • transparant

  • eerlijk

  • zekerheid

  Ervaringen van klanten

  Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
  Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

  Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

  “Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

  De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

  B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

  IZB, Passie voor missie

  “B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

  Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

  Zuid Hollands Landschap

  “B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

  Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

  Erfgoedhuis Zuid Holland

  “Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

  In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

  Merosh
  Meer klantervaringen…

  Uren googelen, vergelijken…
  en nog maar eens googelen…

  …om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!