Klantervaring
LOK Techniek

Klantervaring
LOK Techniek

ICT selectie nieuw printerpark

Verouderde printers kunnen een flinke kostenpost zijn. Bovendien loopt na verloop van tijd de kwaliteit van het printwerk achteruit. Voor deze organisatie begeleidden wij daarom de selectie en aanschaf van een nieuw printerpark. Een positieve businesscase had namelijk laten zien dat een investering in nieuwe multifunctional printers kon worden gedaan.

Samen met de klant stelden we de eisen op waar minimaal aan moest worden voldaan. Via de business-portal van B-ITprice.com communiceerden we met mogelijke leveranciers. We konden volstaan met alleen de inzet van ons business-portal omdat deze markt behoorlijk prijsgedreven is.

Zeer aantrekkelijk aanbod

Vier A-merk printerleveranciers reageerden op deze aanvraag, rechtstreeks via de business-portal. De functionele mogelijkheden bleken zeer dicht bij elkaar te liggen. Daardoor kon de klant kiezen voor een zeer aantrekkelijk commercieel aanbod.

Bent u op zoek naar een nieuw printerpark?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan