Klantervaring
Merosch

Klantervaring
Merosch

Selectieproces ICT leverancier

Mijn leverancier begrijpt mij niet…! En wij begrijpen hen niet…!

B-ITprice.com werd benaderd door deze organisatie die al jaren werkte met dezelfde ICT-everancier voor de lokale hardware-infrastructuur. Deze infrastructuur werkte stabiel, maar regelmatig ontstonden problemen met de snelheid van het serverpark en de bijbehorende storagecapaciteit. Zodra deze problemen ontstonden, werd de ICT-leverancier gevraagd om te komen tot een oplossing. Echter, de beide partijen begrepen elkaar niet. Aan B-ITprice.com de vraag om de situatie te verhelpen.

Volgens de hardware-leverancier was het noodzakelijk om op korte termijn het serverpark te vervangen of over te stappen naar de cloud. Deze leverancier praatte echter in ICT-taal. Daarmee probeerde hij het probleem uit te leggen en de klant ervan te overtuigen om te investeren. De eindklant verstond deze ‘taal’ niet en begreep dus niet waarom de nieuwe investeringen moesten plaatsvinden om te komen tot een optimaal werkende hardware-infrastructuur. De leverancier communiceerde in ‘bits en bytes’, de klant vanuit zijn business. Dit leidde tot wederzijds onbegrip.

Uitnodiging passende ICT leveranciers

De organisatie klopte uiteindelijk aan bij B-ITprice.com. Samen bepaalden we de eisen en wensen voor een optimale infrastructuur en samenwerking. We nodigden vervolgens een aantal partijen uit, met als doel te achterhalen of er een match was te maken op basis van deze eisen en wensen. Ook de bestaande leverancier kreeg natuurlijk de kans zich te profileren. Na een aantal gespreksrondes viel de keuze op twee potentiële bedrijven. Zij mochten een definitief voorstel aanbieden.

Uiteindelijk werd de opdracht gegund aan de partij die begreep wat de klant nodig had en een passend voorstel aanbood voor totale ontzorging. En niet onbelangrijk: de klant begreep wat hij kreeg aangeboden en waarin hij ging investeren.

Weet u al welke ICT-oplossing u nodig heeft en is uw organisatie op zoek naar een beter passende IT-leverancier?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha