Klantervaring
Merosch

Klantervaring
Merosch

Selectieproces ICT leverancier

Mijn leverancier begrijpt mij niet…! En wij begrijpen hen niet…!

B-ITprice.com werd benaderd door deze organisatie die al jaren werkte met dezelfde ICT-everancier voor de lokale hardware-infrastructuur. Deze infrastructuur werkte stabiel, maar regelmatig ontstonden problemen met de snelheid van het serverpark en de bijbehorende storagecapaciteit. Zodra deze problemen ontstonden, werd de ICT-leverancier gevraagd om te komen tot een oplossing. Echter, de beide partijen begrepen elkaar niet. Aan B-ITprice.com de vraag om de situatie te verhelpen.

Volgens de hardware-leverancier was het noodzakelijk om op korte termijn het serverpark te vervangen of over te stappen naar de cloud. Deze leverancier praatte echter in ICT-taal. Daarmee probeerde hij het probleem uit te leggen en de klant ervan te overtuigen om te investeren. De eindklant verstond deze ‘taal’ niet en begreep dus niet waarom de nieuwe investeringen moesten plaatsvinden om te komen tot een optimaal werkende hardware-infrastructuur. De leverancier communiceerde in ‘bits en bytes’, de klant vanuit zijn business. Dit leidde tot wederzijds onbegrip.

Uitnodiging passende ICT leveranciers

De organisatie klopte uiteindelijk aan bij B-ITprice.com. Samen bepaalden we de eisen en wensen voor een optimale infrastructuur en samenwerking. We nodigden vervolgens een aantal partijen uit, met als doel te achterhalen of er een match was te maken op basis van deze eisen en wensen. Ook de bestaande leverancier kreeg natuurlijk de kans zich te profileren. Na een aantal gespreksrondes viel de keuze op twee potentiële bedrijven. Zij mochten een definitief voorstel aanbieden.

Uiteindelijk werd de opdracht gegund aan de partij die begreep wat de klant nodig had en een passend voorstel aanbood voor totale ontzorging. En niet onbelangrijk: de klant begreep wat hij kreeg aangeboden en waarin hij ging investeren.

Weet u al welke ICT-oplossing u nodig heeft en is uw organisatie op zoek naar een beter passende IT-leverancier?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan