Klantervaring
Zuid-Hollands Landschap

Klantervaring
Zuid-Hollands
Landschap

ICT selectie nieuwe cloud provider

Het was noodzakelijk geworden om een nieuwe cloud-provider te selecteren. We ondersteunden deze organisatie hierbij volledig: tot en met het ICT migratiemoment.

B-ITprice.com inventariseerde alle aanwezige hardware, software, rechten en werkprocessen. Op basis hiervan werd in samenwerking met nog 4 Landschapsorganisaties, een RFI (Request for Information) uitgestuurd. Namens de klant voerden we gesprekken met potentiële ICT leveranciers. Op basis van deze gesprekken werden als vervolgstap concrete offerte-aanvragen uitgestuurd. Dit had tot doel om tot een volledig financieel overzicht van de initiële en de jaarlijkse kosten te komen.

Ook onderhandeling over onder meer service en support ICT

Bij een dergelijk traject gaat het niet alleen om kosten. We onderhandelen ook tal van andere zaken uit, zoals ICT service- en supportvoorwaarden. We legden deze op constructieve en professionele wijze vast. Prettig voor de klant, want deze komt hierdoor niet voor onaangename verrassingen te staan in de toekomst.

Coördinatie tijdens de migratie

Aanvullend op het ICT selectietraject verzorgden we voor deze klant ook de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke ICT migratietraject.

Op zoek naar een nieuwe cloud-provider?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan