Klantervaring
Actuarieel Instituut – Koninklijk Actuarieel Genootschap

Klantervaring
Actuarieel Instituut – Koninklijk Actuarieel Genootschap

ICT Selectieproces Back-Office Systeem

Onze keuze om Gijsbert van B-ITprice.com als ICT-adviseur in te zetten bij de keuze voor een nieuw backoffice systeem (CRM en Financieel) is de juiste geweest: inmiddels heeft de interne projectgroep unaniem voor een systeem gekozen dat bijna naadloos op onze ICT wensen aansluit.

Transparant ICT-advies

Tijdens dit ICT-selectietraject heeft Gijsbert goed de vinger aan de pols gehouden, rekening gehouden met onze interne capaciteit en de valkuilen benoemd die wij niet zagen. Vooral de ICT-adviezen van zijn kant, tijdens de gesprekken met en demonstraties van aanbieders, vonden wij erg waardevol, helder en krachtig. Hij stelt duidelijke eisen aan het kader wat ICT-leveranciers bij een eventueel voortgangsgesprek moeten laten zien maar ook aan datgene wat in de ICT-offerte moet staan om een volledig beeld te krijgen. Dit maakte het voor ons eenvoudiger om ICT-aanbieders te vergelijken en daarmee een goede en transparante selectie voor een nieuw back-office systeem te maken.

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan