Klantervaring
Zuid-Hollands Landschap

Klantervaring
Zuid-Hollands
Landschap

ICT automatisering financiële processen

Hoe kunnen we onze financiële processen het best automatiseren? Met deze vraag ging B-ITprice.com aan de slag. Deze klant was al in een vergevorderd stadium met een potentiële leverancier. De processen bleken echter nog te onduidelijk om een goede inschatting te kunnen maken van de eisen waaraan de applicatie moest voldoen. Terug naar de tekentafel dus.

Samen met de klant werden zijn processen kritisch en gedetailleerd bekeken. Met gedegen procesomschrijvingen gingen de consultants van B-ITprice.com de markt op om passende leveranciers te benaderen. We selecteerden drie leveranciers, die allemaal een gedetailleerde en functionele demonstratie gaven. Op basis hiervan kon de klant een gedegen keuze maken. Na deze offerte- en demonstratieronde selecteerden we twee finale aanbieders. Met beide aanbieders startten we de laatste offerteronde. Via een constructieve eindonderhandeling kwamen we tot een volledig uitgekristalliseerd investeringsoverzicht.

Open, eerlijk en professioneel selectieproces

De klant wist precies waarop de beslissing was genomen en had het volste vertrouwen in de implementatie. Dankzij de regie van onze consultant ervoer de leverancier een open, eerlijk en professioneel selectietraject. De leverancier werd uitgedaagd om alles uit de kast te halen om dit project te winnen. Inmiddels draait onze klant alweer jaren naar volle tevredenheid met de gekozen financiële applicatie. Met als resultaten: een flinke kostenbesparingen en efficiencyslag.

Wilt u ook uw financiële processen automatiseren?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha