Klantervaring
Zuid-Hollands Landschap

Klantervaring
Zuid-Hollands
Landschap

ICT automatisering financiële processen

Hoe kunnen we onze financiële processen het best automatiseren? Met deze vraag ging B-ITprice.com aan de slag. Deze klant was al in een vergevorderd stadium met een potentiële leverancier. De processen bleken echter nog te onduidelijk om een goede inschatting te kunnen maken van de eisen waaraan de applicatie moest voldoen. Terug naar de tekentafel dus.

Samen met de klant werden zijn processen kritisch en gedetailleerd bekeken. Met gedegen procesomschrijvingen gingen de consultants van B-ITprice.com de markt op om passende leveranciers te benaderen. We selecteerden drie leveranciers, die allemaal een gedetailleerde en functionele demonstratie gaven. Op basis hiervan kon de klant een gedegen keuze maken. Na deze offerte- en demonstratieronde selecteerden we twee finale aanbieders. Met beide aanbieders startten we de laatste offerteronde. Via een constructieve eindonderhandeling kwamen we tot een volledig uitgekristalliseerd investeringsoverzicht.

Open, eerlijk en professioneel selectieproces

De klant wist precies waarop de beslissing was genomen en had het volste vertrouwen in de implementatie. Dankzij de regie van onze consultant ervoer de leverancier een open, eerlijk en professioneel selectietraject. De leverancier werd uitgedaagd om alles uit de kast te halen om dit project te winnen. Inmiddels draait onze klant alweer jaren naar volle tevredenheid met de gekozen financiële applicatie. Met als resultaten: een flinke kostenbesparingen en efficiencyslag.

Wilt u ook uw financiële processen automatiseren?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan