Klantervaring
Erfgoedhuis Zuid-Holland

Klantervaring
Erfgoedhuis
Zuid-Holland

CRM selectieproces

De implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket kan complex zijn. Dat kan organisaties ervan weerhouden om op termijn een nieuwe CRM-applicatie aan te schaffen. Dat was ook het geval bij een van de vaste klanten van B-ITprice.com. Daarom aan ons de vraag het selectieproces te verzorgen.

De processen binnen de bestaande software waren zeer ondoorzichtig en niet gekoppeld of geïntegreerd met andere processen of software binnen deze organisatie. Samen met de klant beschreven we alle ‘te automatiseren’ processen. Zo nodig optimaliseerden we deze. Ook namen we alle noodzakelijke, gekoppelde processen mee in deze beschrijving. Dit, met als doel om de nieuwe CRM-oplossing zoveel mogelijk te laten integreren met de commerciële, logistieke en financiële processen.

Klantspecifieke demonstratie

Op basis van de eisen en wensen vanuit de procesbeschrijvingen werd een zg. ‘uitvraag’ gedefinieerd. Deze aanvraag werd daarna op de Business Portal van B-ITprice.com geplaatst waar de juiste leveranciers op reageerden om het selectietraject te initiëren. Na ontvangst van de gevraagde informatie met eerste prijsindicaties nodigden we enkele potentiële leveranciers uit om een generieke demonstratie te geven en om de ontvangen documenten te bespreken. Op basis van die gesprekken selecteerden we twee leveranciers. Zij presenteerden ieder een volledig klantspecifieke demonstratie. Daarin moest vooral ook de integratie/koppelingen met de reeds aanwezige applicaties binnen de klantorganisatie terugkeren.

Aanvullende testomgeving

Beide leveranciers gaven een heldere en professionele demonstatie. Toch kozen we ervoor om een aanvullende testomgeving te installeren. Hierdoor kreeg de klant uiteindelijk een volledig beeld van de mogelijkheden
en onmogelijkheden bij iedere leverancier. Op basis hiervan kon de klant in vertrouwen een gedegen beslissing nemen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het selectieproces van uw CRM pakket?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Merosch

De complexe zoektocht naar een nieuwe ICT-leverancier, die de taal van de klant sprak, voor de lokale hardware-infrastructuur. B-ITprice.com heeft deze uit handen genomen en in nauw overleg met de organisatie een passende ICT-leverancier gevonden.

Zuid-Hollands Landschap

Selectie van een nieuwe cloud-provider, waarbij B-ITprice.com de organisatie volledig ondersteund heeft tot en met het migratiemoment. Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden we de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Over de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket. B-ITprice.com heeft het selectieproces verzorgd, waarbij de klant de beslissing kon nemen voor de passende ICT – leverancier van een CRM-pakket.

Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

ICT – Consultancy door Gijsbert

B-ITprice.com

B-ITprice.com | Ondernemerszaken

Werkwijze B-ITprice.com eenvoudig uitgelegd

Wat kan B-ITprice.com precies voor jouw bedrijf betekenen? We leggen het in duidelijke taal uit.

ICT – consultancy door
B-ITprice.com

Wat kun je precies verwachten bij de ICT-consultancy van B-ITprice.com?

KENNISBANK ICT

Impressie werkwijze
B-ITprice.com

vraag vrijblijvend informatie aan