Klantervaring
Erfgoedhuis Zuid-Holland

Klantervaring
Erfgoedhuis
Zuid-Holland

CRM selectieproces

De implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket kan complex zijn. Dat kan organisaties ervan weerhouden om op termijn een nieuwe CRM-applicatie aan te schaffen. Dat was ook het geval bij een van de vaste klanten van B-ITprice.com. Daarom aan ons de vraag het selectieproces te verzorgen.

De processen binnen de bestaande software waren zeer ondoorzichtig en niet gekoppeld of geïntegreerd met andere processen of software binnen deze organisatie. Samen met de klant beschreven we alle ‘te automatiseren’ processen. Zo nodig optimaliseerden we deze. Ook namen we alle noodzakelijke, gekoppelde processen mee in deze beschrijving. Dit, met als doel om de nieuwe CRM-oplossing zoveel mogelijk te laten integreren met de commerciële, logistieke en financiële processen.

Klantspecifieke demonstratie

Op basis van de eisen en wensen vanuit de procesbeschrijvingen werd een zg. ‘uitvraag’ gedefinieerd. Deze aanvraag werd daarna op de Business Portal van B-ITprice.com geplaatst waar de juiste leveranciers op reageerden om het selectietraject te initiëren. Na ontvangst van de gevraagde informatie met eerste prijsindicaties nodigden we enkele potentiële leveranciers uit om een generieke demonstratie te geven en om de ontvangen documenten te bespreken. Op basis van die gesprekken selecteerden we twee leveranciers. Zij presenteerden ieder een volledig klantspecifieke demonstratie. Daarin moest vooral ook de integratie/koppelingen met de reeds aanwezige applicaties binnen de klantorganisatie terugkeren.

Aanvullende testomgeving

Beide leveranciers gaven een heldere en professionele demonstatie. Toch kozen we ervoor om een aanvullende testomgeving te installeren. Hierdoor kreeg de klant uiteindelijk een volledig beeld van de mogelijkheden
en onmogelijkheden bij iedere leverancier. Op basis hiervan kon de klant in vertrouwen een gedegen beslissing nemen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het selectieproces van uw CRM pakket?

Vraag nu ICT advies aan

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha