Klantervaring
Zon en Scherm

Klantervaring
Zon en Scherm

ICT selectietraject ERP – applicatie

B-ITprice.com verzorgde het ICT selectietraject van een ERP-applicatie voor deze organisatie die de afgelopen jaren een zeer snelle groei doormaakte. Binnen enkele jaren was de omzet significant toegenomen. De meeste processen werden tot dan toe voornamelijk handmatig uitgevoerd. Een bedrijfsbrede implementatie van een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem was hard nodig om inzicht te krijgen in de positie van het bedrijf én om kosten te besparen door processen te automatiseren en te versnellen.

Samen met de klantorganisatie werden de ICT processen beschreven. Op basis van de eisen en wensen vanuit deze procesbeschrijving benaderden we mogelijke, passende leveranciers. B-ITprice.com vroeg hen om, waar mogelijk, procesoptimalisatie toe te passen. Niet alle processen werden dus klakkeloos geoptimaliseerd. In bepaalde gevallen bleek het namelijk efficiënter (en zelfs goedkoper) om processen handmatig te laten blijven uitvoeren.

Voor het ICT selectietraject benaderden we drie partijen. Eén partij viel na het eerste gesprek af omdat deze slechts een indicatie kon afgeven met een marge van +/- 50k. Dit vonden wij onaanvaardbaar voor de klant. De andere twee leveranciers boden wel een gedegen eerste offerte aan. Zij verzorgden een demonstratie waar de details van de eisen en wensen verder werden uitgediept.

Waardevolle demonstraties

De demonstraties bleken heel waardevol. Eén ICT leverancier bood namelijk een softwareoplossing aan die heel specifiek was voor de branche van de klant, terwijl we de andere ICT leverancier hadden geselecteerd vanwege de propositie van een standaardoplossing. Hierdoor kreeg de klant een zeer goed inzicht in de ‘voors en tegens’ van beide oplossingen.

Branche-specifieke of standaardoplossing

Financieel bleken de twee ICT oplossingen elkaar niet veel te ontlopen. Het ging daarom vooral om de keuze voor de branche-specifieke of de standaardoplossing. Uiteindelijk koos de klant voor de standaardoplossing. Deze bood voldoende mogelijkheden en bleek makkelijker te integreren met de systemen van externe partijen.

Heeft u nog vragen over dit ICT selectie traject?

Vraag nu ICT advies aan

De 3 pakketten van B-ITprice.com

B-ITPRICE.COM BASIS

Ontvang nu gratis de beste ICT offertes van relevante ICT leveranciers. Kies zelf de ICT leverancier die bij jouw onderneming past.

B-ITPRICE.COM PLUS

Definieer samen met onze ICT-consultant je ICT aanvraag en laat je adviseren in de beste keuze naar aanleiding van de ontvangen offertes van ICT leveranciers.

B-ITPRICE.COM EXPERT

Selectie- en investeringstrajecten en complexe ICT projecten laat je over aan de ICT expert van B-ITprice.com. Bespaar hierdoor tijd en geld.

Vraag nu GRATIS vrijblijvende ICT offertes aan
Vraag nu persoonlijk ICT advies aan
Vraag nu een offerte aan voor persoonlijk ICT consultancy

Ervaringen van klanten

Onze klanten zijn voor ons zeer waardevol!
Lees hieronder wat hun ervaring is met B-ITprice.

Waar, welke, hoe…? IZB ging op zoek naar een nieuw CRM

“Gijsbert Verduijn van B-ITprice.com heeft ons tijdens dit complexe en intensieve proces op een ter zake kundige wijze bij de hand genomen.

De vragen en eisen die wij aan een pakket stellen heeft hij goed in kaart gebracht en op basis daarvan een aantal interessante partijen gevraagd om zichzelf te presenteren en offerte uit te brengen. Hij zorgde voor transparantie en voortgang aan de kant van de leveranciers en binnen onze eigen organisatie voor duidelijkheid en eenstemmigheid wat betreft onze voorkeuren.

B-ITprice.com is een solide partner gebleken die het beste voor je organisatie zoekt en vooral ook grip geeft op het lastige keuzeproces van een nieuw CRM-systeem. De keuze die we hebben kunnen maken, heeft ons gereed gemaakt voor de toekomst!”

IZB, Passie voor missie

“B-ITprice.com ondersteunde de organisatie volledig bij de keuze voor een nieuwe cloud-provider. Van de offertefase tot tot en met het migratiemoment.

Aanvullend op het ICT – selectietraject verzorgden zij de projectcoördinatie tijdens het daadwerkelijke migratietraject.” Lees meer…

Zuid Hollands Landschap

“B-ITprice heeft ons bijgestaan met advies en scherpe offertes met betrekking tot de implementatie van een Customer Relation Management (CRM)-pakket.

Het keuzeproces werd voor ons zo zeer eenvoudig. We hebben een systeem aangeschaft, passend bij onze situatie. Lees meer…

Erfgoedhuis Zuid Holland

“Wij zochten een nieuwe ICT- leverancier die onze taal spreekt. B-ITprice heeft voor ons de zoektocht naar een nieuwe leverancier uit handen genomen.

In nauw overleg met ons, zodat we nu een passende oplossing hebben voor onze hardware-infrastructuur!” Lees meer…

Merosh
Meer klantervaringen…

Uren googelen, vergelijken…
en nog maar eens googelen…

…om uiteindelijk toch nog het gevoel te hebben dat je appels met peren staat te vergelijken. Met B-ITprice.com weet je zeker dat er een passende oplossing komt voor jouw ICT uitdaging! Bekijk het filmpje hieronder!

Kom in actie!

Start vandaag met het oplossen van uw ICT-uitdaging.

Met een vrijblijvend gesprek (indien gewenst via een online meeting in deze Corona-tijd) bespreken we wat er mogelijk is en welk traject goed bij jouw organisatie past.

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, plan vandaag nog een afspraak in met Gijsbert!

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha